top of page
  • Kateřina Jechová

Photo Diary | November 2023

Po půlroční pauze je tu další Photo Diary! Ne že by se za tu dobu nic nedělo, spíš jsem málo fotila a neměla jsem pocit, že by ten článek měl hlavu a patu. Každopádně v litopadu se toho dělo opravdu hodně a mám co vyprávět, takže jdete na to!



V listopadu se dost ochladilo, takže Sushi vyměnila svůj pelíšek za topení a já se k ní občas přidala. :D I když nemá problém běhat venku v mrazu, doma nám dává dost jasně najevo, že topit na 24 stupňů není dost.



Chodila jsem mnohem víc na procházky po Praze a na kávu s kamarádkami. A z kabelky Longchamp se stala moje totální must have, protože i když není obrovská, narvu do ní úplně všechno. <3



Zároveň jsem se neobešla bez běhání po doktorech. To normálně nemám ráda (asi jako nikdo), ale od doby, co jsem u Canadian Medical, s tím vůbec nemám problém. :D



Po půl roce jsem zašla ke kadeřnici, celá odhodlaná nechat si šmiknout ofinu. :D Ale nakonec jsem se nechala přemluvit jen na záclonky, a musím uznat, že si je hrozně moc užívám a miluju je. :)



Listopad byl taky ve znamení cvičení. Hlavně jsem chodila na můj milovaný spinning, ale zároveň jsem zašla s kamarádkou jen tak do fitka na pásy. Jsou to 4 měsíce, co chodím cvičit více-méně pravidelně a je skvělý sledovat, jak se každou lekcí zlepšuju!



Konec podzimu byl prostě nádherný. <3



Vyrazili jsme na koncert skladeb Hanse Zimmera v podání Lords of the Sound. Skladby Hanse Zimmera miluju a mám je hodně dobře naposlouchaný, a asi i proto byl pro mě tento koncert velkým zklamáním. Možná chtěli do skladeb přidat jakousi jejich "stopu", ale ty skladby nebyly dobře zahrané, často falešné a narovinu dost pokažené. S Tomem jsme se tomu museli smát, protože jinak bychom brečeli, že jsme za tohle nechali 1700,- za osobu.



Udělala jsem si před-narozeninový celodenní selfdate. :) Tom odjel na slučku se základkou a já se rozhodla celý den strávit sama se sebou a podniknout věci, co jsem už dlouho odkládala. (Původně jsem chtěla na ten jeden den letět do Paříže, ale promeškala jsem akční letenky...)


Začala jsem brunchem v Café Savoy, kde jsem si hodinu a půl četla knížku, pila jejich naprosto výborné espresso a jedla chlebíčky. Pak jsem se projela k Národní galerii a koupila si lístek na výstavu, která mě hrozně nebavila a nic mi neříkala. :D Ale zajímavé to bylo. Pak jsem přejela do Revolution Ride a skvělou lekci k lektorce Hilary a nakonec jsem celý den zakončila welllnessem na střeše hotelu Panorama. Toto wellness je tedy dost podprůměrné, ale aspoň něco. :D Cestou domů v taxiku jsem si objednala dovoz bubble tea protože je to moje závislost a chtěla jsem si prostě udělat radost. :D



Oslavila jsem svoje 24. narozeniny. Je to divné, ale toto byly první narozeniny, které jsem vnímala hrozně negativně. Prostě si přijdu už hrozně stará. :D Vím že ve 30 budu s láskou vzpomínat na 24, ale momentálně mi to vadí. :D


Jinak Tom mě vytáhnul do naší oblíbené italské restaurace a pak jsme zašli na vodnici a čaj. :)



Akutně jsem potřebovala změnu, takže jsem sebrala všechnu odvahu a zašla na microblading obočí. (O celém procesu i průběhu hojení sepisuju článek, který brzo vyjde!)


Taky jsem se rozhodla po 4 letech vrátit k prodloužení řas. Na fotce vypadají hezky, ale realita taková není. :D Jsou hrozně dlouhé a nekvalitní, takže mě čeká oprava. :D


Takže oproti tomu, jak jsem vypadala na začátku listopadu, je to jedna velká změna. :D Ale užívám si ji a šla bych do toho znovu!



Napadl první sníh! Sushi si to očividně užívala :D, mně to navodilo vánoční náladu, kterou jsem už roky neměla. <3



Začala jsem pomalu plánovat rok 2024. (O diáři Filofax taky plánuju samostatný článek.)



Začala jsem se ladit na Vánoce. Koupila jsem si vánoční hvězdu a dorazil nám stromeček, který ale budu vracet. :D Vypadá sice skoro jako živý, ale na fotce je očividný, že horní polovina stromku moc nesedí na dolní. Upřímně, naživo to skoro není vidět, ale na fotkách je to dookabijící. Nejdřív jsem si říkala, že to přežiju, ale pak mi došlo, že nebudu mít hezký vánoční fotky a taky že na to budu muset koukat dalších několik let, takže jsem se rozhodla ho vrátit. Ale náhradní stromeček je už na cestě! :) A já se hrozně moc těším, až vám v prosincovém díle ukážu veškerou vánoční výzdobu.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page