top of page
  • Kateřina Jechová

Photo Diary | March 2023

Tak tu máme po opravdu dlouhé době další Photo Diary. Ale jak se stává u každé novopečené maminy - i mně se galerie mobilu zaplnila fotkami našeho mimina. Tím myslím Sushi. :D Takže vám můžu rovnou říct, že na většině fotek Sushi bude. Ale jelikož s ní trávím většinu volného času, ty fotky doopravdy reprezentují můj uplynulý březen. Tak jdeme na to!



Březen jsem započala 6 hodinovým generálním úklidem. Uklidila jsem všechno a všude, kde to šlo. A byla jsem do něj tak zapálená, že jsem se i zapomněla najíst a oběd jsem měla v 16:30. :D Mimochodem tyto nápoje od Bacilli jsem si v poslední době fakt oblíbila! (Ale kupuju je jen ve slevě.. :D)



Podařilo se mi po dlouhé době zase něco vyhrát! :) Na instagramovém profilu Anety Borovičkové (@anetabor) jsem se účastnila soutěže o zásobu čokolády české značky Šufan a náhodný los vybral mě. :)



I když doma topíme na 24°C, Sushi nám furt dává najevo, že to nestačí. :D



V ulici Jindřišská se otevřelo nové bubble tea a já ho už samozřejmě vyzkoušela. :D Dělají si vlastní tapioky s různými příchutěmi a čaje chutnají skvěle! Moc doporučuju. :)



Na návštěvě v Haf parku si Sushi vyzkoušela pár oblečků a kdyby se už neoteplovalo, hned bych ji ho koupila!



Náš soukromý kamerový systém se zabudovanou sirénou.



Sushi si konečně navykla na auto a většinu času už nekňučí, ale jen se mnou kouká takhle dopředu na cestu. :) (Ale nebojte, je v pelíšku a připoutaná.)



Taťkova nejvěrnější fanynka.



Poprvé v životě jsme zavítali do Sapy! Měli jsme ji na seznamu opravdu dlouho a celkem jsme si to tam užili. :) Koupila jsem si sadu na domácí bubble tea, takže nemůžu být spokojenější. :D



Se ségrou jsme zašli na veletrh For Beauty a myslím, že mi to tam slušelo. :)



V ten jeden kouzelný den, kdy bylo 19°C, jsme vyrazili do centra na procházku. A asijskou restauraci BO District moc a moc doporučujeme, vždycky jsme maximálně spokojení. Jídlo výborné, personál milý a ochotný a jelikož jsme přišli se Sushi, dostali jsme stůl s více soukromím. :)



Moje březnové nehty. Trochu jsem se vyblbla a nalepila si na ně malou Shibu. :D



Udělala jsem si radost a koupila si pudr a lesk na rty od Rare Beauty. Oba produkty jsou naprosto skvělé, ale jelikož plánuju článek o mojí dekorativní kosmetice, nechám si kompletní recenzi na potom.



Naprosto perfektní sváča. <3 Mango, meloun, kiwi, maliny, bábovka, kokosová voda a espresso.



Po pár letech jsem si zahrála bowling a bylo to super. :) Jen se mi začal zase ozývat můj dávno zahojený zánět karpálního tunelu. :D



Na pár dní se oteplilo, tak jsem konečně zase vytáhla tuto mojí milovanou bundičku (& Other Stories).



Naše první ochutnávka z Knedlínu. Jahodový knedlíky miluju, jen mi to zkazil lehký posyp mákem, který nemůžu ani cítit. Tom si dal knedlík s krevetami a byl nadšený, já zase byla na větvi z knedlíku s Kinder čokoládou. :)



No a jelikož jsme usoudili, že je Sushi už dost velká na to, aby nám nesežrala kytky, vydali jsme se do Hornbachu jich pár nakoupit. A mám z nich hrozně velkou radost! Interiér hned působí útulněji.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page