top of page
  • Kateřina Jechová

Photo Diary | May 2023

Musím vás předem upozornit... toto bude opravdu dlooouhý článek. Holt se toho v květnu dělo fakt hodně a já měla co fotit. :) Byl to měsíc využitý opravdu naplno a já doufám, že celé letošní léto bude v podobném duchu.



Dočkali jsme se krásného počasí, což znamená, že jsme neustále lezli do centra na procházky a dobré jídlo. Když je takhle krásně, nikdy nesedíme v restauracích, ale bereme si jídlo na Střelecký ostrov nebo kamkoliv jinam, kde je prostě krásně. A Sushi si na víkendové davy v centru Prahy zvykla rychleji jak my. :D



Květnové nehty jsem si udělala kraťoučké, praktické a elegantní. Třpytivě-červená francie je prostě láska!



Po půl roce u kadeřnice, po roce na čistění vlasů pomocí Malibu C. Odcházela jsem maximálně spokojená, jen mě mohli předem upozornit, že mezi mým objednáním a finálním termínem zvedli ceník a ne o málo... ale co nadělám.



Po dlouhé době jsem se sešla s kamarádkou v Casa del Prosecco a bylo to super! Tenhle podnik doporučuju všema deseti.



Venčení Sushi byla vždycky sranda, ale v květnu měla obzvlášť v oblibě házet bobek mezi okrasné křoví, květinový záhony apod.. A tu fotku jak se válí, prostě miluju.



Taky jsem trochu upgradovala způsob využití času pro sebe, a naučila se poslouchat různé seberozvojové a business podcasty. Udělám si doma kafčo nebo si sednu do kavárny, poslouchám a píšu si poznámky.



Byla jsem na lovu úchvatných porcelánových hrnečků u Michaely Kovalčíkové, ale o tom ještě plánuju samostatný článek. :)



Byli jsme na východě čech u rodin a já se naprosto zamilovala do bílého šeříku. Už plánuju, jak ho jednou budu mít plnou zahradu.



1. foto: Moje téměř každodenní líčící okénko.

2. foto: Trochu té haircare, aby to nevypadalo, že se o vlasy tolik nestarám. :D



S mamkou a bráchou jsme vyrazili na krátký výlet. Brácha nám ukázal schovanou dog-friendly kavárnu u Národní třídy a pak nás vzal na šlapadlo. :)



Sushi je nejlepší parťák na válení se na gauči. Když si čtu, moc ráda si do pozadí pouštím různé "živé obrazy," (např. tyto) na YouTube.



Světe div se, zavítala jsem do nočního klubu. :D Kolegyně slavila narozky, tak jsem přijala pozvání a byla jsem mile překvapená, že mě to i bavilo. :D Na těch pár hodin jsem se vrátila o 5 let zpátky. :D



KONEČNĚ JSEM SI KOUPILA KOBEREC. Koukala jsem na něj už od nastěhování, ale nejdřív byly finance na kupu jiných věcí, pak jsme si pořídili Sushi, která čurala všude, kde to šlo, a když přestala čurat doma, začala hárat. Konečně je všemu konec a já si ho koupila! :D



Pár dní jsem strávila kompletně na balkoně. A Sushi mě v tom s radostí podpořila. Jo a to není stoleček, ale stojan na kytky. :D Ale jo, prozatím to stoleček je.



Kolegyně mi doporučily Bistro Rybníčky a jsem jim fakt moc vděčná. Můžete si tady dát pití, jídlo, posedět, opéct si buřty na ohni, projít se, nechat vyvětrat psa i nakrmit ovce. :) Tady strávíme asi velkou část léta.



Vyrazili jsme pozorovat letadla. Nejdřív ze střechy OC Šestka a pak jsme přejeli na vyhlídkový val u Hostivic. Miluju.



No a poslední den v květnu jsem vyrazila na výlet s mými kolegyněmi. :) Prošly jsme celou Zoo a bylo to moc fajn, jen vyčerpávající.



S jednou kolegyní jsem se pak ještě vydali do botanické zahrady, ale nakonec jsme zůstali jen u vinotéky sv. Kláry. :D Ale bylo to krásný a víno výborný!


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page