top of page
  • Kateřina Jechová

BYDLÍME VII. | Byt je hotový!

Na byt jsme se jeli podívat poprvé od prosince, a byli jsme taaak moc nadšení! Na jednu stranu by bylo blbý, kdyby za ten půlrok na bytě nic neudělali :D, ale vidět poprvé náš budoucí domov kompletní, bylo naprosto skvělý. Ten pocit snad ani nemůžu popsat. Chodila jsem sem a tam s otevřenou pusou a snad poprvé mi začalo docházet, že je to realita.


Jelikož se naše kuchyň musí začít vyrábět co nejdříve, 1. 6. se jela zaměřit. A tak jsme se domluvili, že se přidáme a rovnou si zaměříme různá místa kvůli nábytku.



Prozatím se nemusím omlouvat za špinavou podlahu. A to si užívám. :D Každopádně tohle bude náš obývák s jídelnou. Focené je to z kuchyně, jen tam ještě nestojí. :D Poprvé můžete vidět, jakou jsme si vybrali podlahu. Je to šedo-hnědý dub. Tenkrát jsme ještě vůbec nevěděli, do jakých barev chceme interiér ladit, takže jsme vybrali co nejuniverzálnější odstín. Pokud vás zajímá kompletní výběr podlahy, její typ apod., vyšel o tom článek tady. :)



Pohled z obýváku na balkón. Upřímně, to topení v podlaze pro nás bylo překvapení. Netušili jsme, že ho tam máme mít, až do prosincové prohlídky. :D Vůbec mi tam nevadí a jsem za něj i ráda, jen se trochu bojíme, že bude překážet gauči. Každopádně jsme vybrali takový, který by tam teoreticky měl sedět. :)



Absolutně nechápu, proč na téhle fotce ta dlažba vypadá černo-bílá. :D Fotky nejsou nijak upravované, ale z neznámého důvodu je ta dlažba bez barvy. Pokud vás ale zajímá reálná barva dlažby, nejpravdivější je na fotce s toaletou. :)


Jinak tohle je vstupní chodba. Napravo od vchodových dveří bude vestavěná skříň, kterou plánujeme objednat po nastěhování.



Naše ložnice. :) Přijde mi cool ten vstup na balkón, byť je mi už teď jasné, že ho nebudu skoro vůbec využívat. :D




Z čeho jsme byli nejvíc nadšení? Pravděpodobně z koupelny. Hlavně proto, že jsme si ji sami nenavrhovali a báli jsme se, že nám netrefí do vkusu. Ale výsledek nás mile překvapil. :) Co myslíte?




Na našem balkonu se nic moc už nezměnilo. Každopádně pokud jste četli článek Inspirace : balkony, zmiňovala jsem že mám nápad, pověsit si ode zdi ke zdi cikcak řetěz se žárovičkami. Tady můžete vidět obě zdi pro lepší představivost. :) Co myslíte? Nebyla by to romantika? :D


Vynechala jsem fotky pracovny a úklidovky, protože mi už nepřišli tolik podstatné. Každopádně budu natáčet videa i psát články o zařizování, takže vás určitě o nic nepřipravím. :D


Kdy se budeme stěhovat?

Úplně přesný termín nemáme, ale 14. 6. pojedeme na finální prohlídku. Na ní zkontrolujeme, jestli je byt v pořádku a ready na předání. Podepíšeme jim papír a za měsíc čeká bytovku kolaudace. No a jakmile bude kolaudace hotová, začnou se předávat první byty. Je dost možné, že budeme mezi prvními, protože finální prohlídku budeme mít hotovou s předstihem a platby si vyřeší banky mezi s sebou, jen jim dáme souhlas. Je tedy dost možné, že byt dostaneme v červenci, ale úplné stěhování bude v srpnu, kvůli mojí pracovní smlouvě.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page