top of page
  • Kateřina Jechová

Sobotní rána

Pokud zrovna nemusím do práce nebo nejsem v zajetí pms, jsou pro mě sobotní rána něco jako dobíjecí stanice. A věřím, že v tom nejsem sama.



Jooo, sobotní rána... :3 Pauza od poslouchání profesorů přes Teams je vždycky fajn. Školu mám obecně ráda a moje učitele taky, ale čeho je dost, toho je dost. Takže si místo (často uspávající) přednášky prostě pustím náhodný díl mého milovaného seriálu How I Met Your Mother nebo The Big Bang Theory (záleží na náladě).


A pokud nemám náladu na žádný seriál, prolistuju si časopis ELLE, abych načerpala inspiraci ze světa módy. A prohlédla si krásné kabelky, které si nemůžu dovolit. To fakt dává smysl.



Všechny ostatní dny v týdnu, mi ráno začíná diářem. Posadím se ke stolu, vezmu diář, projedu si vše, co musím daný den stihnout a vypíšu si několik poznámek. V sobotu ale diář nechávám stranou a dávám přednost horkému espressu. Asi za to může ta atmosféra "nicnedělání", ale espresso nikdy nechutná tak dobře, jako o sobotních ránách.


Samozřejmě, málo kdy mám celou sobotu volnou, ale vždy se snažím mít alespoň ráno bez žádného stresu a jen si užívat čas pro sebe. Prostě jenom načerpat energii do všedního života.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page