top of page
  • Kateřina Jechová

Sexy prádlo není jen pro muže

Přijde mi, že toto je velmi opomíjené téma. A to je velká škoda. Všechny dívky se snaží si zvyšovat sebevědomí vším možným, ale nezačínají u toho hlavního a základního - u sebe. Netuším, čím co je, že tolik slečen i starších paní by si nikdy nepořídili nějaké odvážnější a sexy prádlo. Možná za to může nedostatek sebevědomí. Možná že jim v tom brání v hlavě zarytá slova svých rodičů či prarodičů, že takové prádlo je jen pro "lehké dívky". Možná že jim to přijde zbytečné, když zrovna nemají partnera. A nebo se jen stydí jít do obchodu a koupit si něco takového. A to je veliká škoda.



Většina populace žije v domění, že odvážné a sexy prádlo se nosí jen na pár minut do postele, kde na vás čeká partner. Ale proč? Věřím, že většina mužů ani nepozná rozdíl mezi dvěmi krajkovými podprsenkami stejné barvy, a to i když mají jiný střih, jiné zapínání i jiný vzor krajky. Muži prakticky nepoznají, jestli nosíte furt stejnou podprsenku dokola, nebo střídáte 10 různých. Samozřejmě tady nechci házet všechny muže do jednoho pytle... koneckonců výjimka potvrzuje pravidlo. Ale asi budete souhlasit se mnou, když řeknu, že jim jde hlavně o vás, a ne o to prádlo. I proto si myslím, že bychom luxusnější prádlo neměly kupovat jen kvůli mužům.



Často si na sebe vezmu černé krajkové prádlo čistě pro ten pocit. Dodá mi to sebevědomí, mám větší sebedůvěru a cítím se sexy. Takový pocit si přeje cítit spousta žen, ale neví jak na to. Přitom stačí jedna krásná podprsenka. A nebo rovnou set s kalhotkami... to je ještě lepší. Je pravda, že s mojí velikostí 75D (někdy i E) si ve snaze nikoho nepohoršit vezmu celokrajkovou podprsenku s minimální oporou leda tak pod velký svetr. Asi si říkáte, že to je pak k ničemu, když to není vidět, ale o to tady jde. Luxusní prádlo dodává skrytou sebedůvěru, která se odráží na vašem postoji, ne na prádle.


Představte si, že jdete na rande s mužem svých snů (třeba s Ramim Malekem.. to já jen tak 🌝) nebo i pracovní pohovor. Máte na sobě krásné šaty, pod kterými obyčejná letitá podprsenka a bombarďáky vypadají stejně, jako luxusní krajkový set. Představte si, že máte na sobě obě ty verze. Ve které byste se cítila více cílevědomá a sebejistá? I když jde o takový detail, velmi se odráží na vašem postoji.



Koneckonců každá se cítíme sexy v něčem jiném, a to je na tom to krásné. Neměly bychom kupovat prádlo, ve kterém se líbíme ostatním, ale samy sobě. Jinak to ztratí účel. Musíme se nejprve cítit sexy my samy, a až potom budeme připadat sexy i ostatním.


Samozřejmě cesta za zdravou hladinou sebevědomí je dlouhá a trnitá, ale pokud nevíte kde začít, začněte tady - u luxusního setu. Dělá to totiž divy.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Autumn vibes

bottom of page