top of page
  • Kateřina Jechová

Autumn vibes

Je první podzimní den, což znamená, že začíná moje "happy období". 🤎 O tom, jak moc miluju podzim, jsem už napsala článek minulý rok (tady) a nechci se opakovat... Ale nemůžu předstírat, že toto (pro mě) nejkrásnější období v roce nezačalo.


Takže jsem se rozhodla udělat následující nástěnku fotografií, která ve mě evokuje dokonalý podzim a zároveň přesně to, co na podzimu tak miluju. 🍁



Svíčky, knížky a horká káva u hořícího krbu, zatím co ve vzduchu voní skořice a jablečný koláč. Podzimní kýč, který miluju. Všechno se zpomalí a uklidní. Čtení miluju, ale jelikož se přes léto ke knížkám moc nedostanu kvůli neustálým akcím, o to víc si užívám podzimní čtení, když se jen večer zabalím do deky a začtu se do romantického příběhu. Na podzim čtu hlavně romantiku, protože mi přijde, že přidá ještě víc cozy atmosféry. 🌝


Jedna z nejkrásnějších věcí na podzimu, jsou procházky. Zatím co v létě se neustále někde vyvaluju u vody a na procházky nechodím kvůli horku, na podzim bych nejraději nevylezla z lesů, zámeckých zahrad nebo i z Adršpašských skal. Pomalé procházky v kabátě a v nádherně zbarvené přírodě, je prostě balzám na duši. A když do toho vysvitne sluníčko, div se blahem nerozteču.


Svíčky si zapaluju po celý rok, ale na každé roční období mám oblíbené jiné vůně. Na podzim miluju vůně skořice, mandle, vanilky a cedrového dřeva. Svíčky nakupuju hlavně u Yankee Candle, ale ještě raději mám WoodWick, který napodobuje zvuky krbu. No není to dokonale podzimní?..


Jaké roční období si nejvíce užíváte vy? A pokud podzim zrovna moc nemusíte, plánuju brzo vydat článek, ve kterém bude spousta tipů, jak si toto roční období zpříjemnit, nebo dokonce zamilovat.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page