top of page
  • Kateřina Jechová

Paletka očních stínů Dior Backstage

3 roky na ní myslím, 2 roky se rozhoupávám, 6 měsíců ji nosím v košíku při každém nákupu v Sephoře, ale pokaždé ji vrátím do regálu. Až do teď, kdy jsem se rozhodla udělat si radost. Tato paletka byl takový můj vysněný milník, do se týče očních paletek. A proč? Obecně mi kosmetika od Dioru skvěle padne. Řasenky, make-up, lesky na rty, a vlastně i parfémy. Je to sice dražší značka, ale když někomu fakt sedne, je ochoten do ní investovat.


I proto jsem se rozhodla si ji pořídit, protože vím, že mi paletky vydrží cca rok (líčím se decentně a ne každý den), a taky odstíny verze 001 warm neutrals, jsou přímo ty, které používám a ve kterých se cítím sama sebou.






Obsahuje snad všechno, co využívám. Báze, světle hnědý odstín ombré jakožto podklad, tmavější hnědý odstín brown se třpytky na zvýraznění, matný tmavý odstín charcoal, který lze použít na oční linky, dále přirozené jemné odstíny ve třpytivé verzi beige i matné verzi nude, odstíny na doladění večerního líčení opět ve třpytivé verzi copper a matné ochre... A k tomu všemu highlighter gold na rozjasnění oční i klidně lícních kostí.


Všechny barvy jsou silně pigmentované, a pokud použijete i bázi, vyniknou naprosto úchvatně. Tato paletka je dostupná i v dalších odstínech, takže věřím, že si každý najde tu svoji. A za ty peníze se fakt vyplatí. <3


Jaká je vaše oblíbená paletka?


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page