top of page
  • Kateřina Jechová

Detaily, které dělají celek


Nemůžu říct, že jsem fashion blogerka. Zato rozhodně jsem holka, která je posedlá nejrůznějšími šperky a doplňky, které vždy doplní, podtrhnou a vyzdvihnou jakýkoliv outfit. Ať už večerní róbu, klasické civilní oblečení nebo tílko s tepláky. Cokoliv.



Samozřejmě, doplňky nemyslím pouze nejrůznější serepetičky, které se na vás blýskají, cinkají apod.. I když je to jejich velká a důležitá část. Myslím tím jakékoliv drobnosti, které dělají celek. Třeba nějaký decentní make-up, upravené nehty, narovnané nebo jakkoliv upravené vlasy. Toto jsou detaily, které když nebudete mít vyřešené, žádný outfit nezachrání ani sebekrásnější náušnice.



Já osobně upřednostňuji zlaté doplňky před těmi stříbrnými (a rosegold), ale to je samozřejmě velmi individuální. K mojí světlé pleti, hnědým vlasům a zeleno-hnědým očím se více hodí teplejší odstíny, takže v mojí šperkovnici (a všude možně po kabelkách) najdete jen zlaté doplňky.


Jakýkoliv outfit je podle mě kompletní, když mám čisté a upravené vlasy, lesk na rtech, decentní make-up který mi zvýrazní oči, jednoduché a nadčasové oblečení se zlatými doplňky, upravené nehty a čisté boty.



Samozřejmě každému sluší něco jiného. Každý má jiný vkus a každý se líčí podle sebe. A to je správně. Ke všemu, v momentální době se asi u každého z nás stává večerní róbou teplákovka, chlupaté ponožky a mastný culík (aspoň tedy u mě :D).


Minulý rok na jaře během první karantény, jsem se upravila i když jsem šla jen vynést odpadky. Letos? Vycházím v mastném culíku a vytahaných legínách i na nákup a nějaký ten výlet. Hold to trvá tak dlouho, až je to úplně normální. :D Ale i tak už pokoukávám po letních šatech, lodičkách, sáčku a výrazných náušnicích, a těším se, až je (snad za pár měsíců) vytáhnu na skleničku prosecca s kamarádkou.


A bez jakých doplňků se neobejdete vy?


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page