top of page
  • Kateřina Jechová

Peřiny, knížka & káva

Na každém blogu se čas od času musí objevit tento styl článku. Článek nepotřebný k životu, spíše jen na odreagování. Takže dneska se podělím o jeden z mých "happy momentů," který vám může zlepšit náladu úplně kdykoliv, ať už jste vytížení prací či nikoliv.



Po sprše, v pohodlném pyžamu, zabalená v čerstvě povlečených peřinách. Ach.. skvělý pocit. Skoro jako by se všechny povinnosti vytratili a jen si užívám ten pocit. Pocit čistoty a klidu. Pak už zbývá jen začíst se do oblíbené knížky a popíjet kávu. Poslední dobou jsem si oblíbila domácí ice coffee, i když se počasí začíná ochlazovat. Ale co... V teplých peřinách a začtená do milovaného příběhu chutná výborně jakákoliv káva. Občas vyměním kávu za bylinný čaj, abych nebyla pod takovým množstvím kofeinu. Ale stejně je pro mě káva na prvním místě. :D


Když jsme u knížek, ráda bych vám jich pár doporučila. Poslední dobou jsem se začetla například do Vévoda a Já od Julie Quinnové, která mě neuvěřitelně snadno vtáhla do děje, až jsem si chvilkami připadala, jako bych opravdu žila na začátku 19. století. A dále bych ráda doporučila knížku Love x Style X Life od Garance Doré, kterou čtu tak 4 roky neustále dokola, protože obsahuje neuvěřitelnou dávku inspirace. Životního stylu, módy a pohledu na život v Paříži a New Yorku.



Takovéto rána, ale někdy i večery jsou uklidňující. Jakoby se čas zastavil a neexistovalo nic jiného, než vy a ten příběh. Samozřejmě je důležité nezapomínat na ostatní milované věci a osoby ze života mimo knížku, ale jednou za čas takto vypnout a nic jiného nevnímat, ale skvělé.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page