top of page
  • Kateřina Jechová

Můj podzimní musthave - hnědý rolák se 3/4 rukávem

Podzim miluju z mnoha důvodů. Příroda, čistý vzduch, barvy, atmosféra,... ale hlavně díky oblečení. Podzimní outfity si užívám nejvíc, i přes to, že jsou z celého roku nejvíc "basic". (Protože obecně v mém šatníku platí pravidlo: keep it simple.) Miluju nošení kabátů, kožených kozaček, svetrů a šátků. A na letošní sezónu jsem si pořídila tento hnědý rolák se 3/4 rukávem, a ověřilo se mi, že na podzim je úplně skvělý.








Musím se přiznat... Netuším, jestli je to 3/4 rukáv nebo už krátký. 😄 Ale jelikož není úplně krátký, zařadila jsem ho do 3/4.


Přímo tento rolák jsem kupovala v Reserved, ale na jejich webových stránkách jsem ho už nenašla. 🙈 Každopádně v kamenných prodejnách by ho stále mít mohli.


Hnědá barva je podle mě ta nejkrásnější univerzální barva. Není sice tak univerzální jako bílá a černá, ale je prostě krásná. A proč je ten rolák tak skvělý? Díky kratším rukávům. I když se to může na první pohled zdát nepraktické, opak je pravdou. Na podzim a hlavně na začátku podzimu často nosím takové lehké bundičky nebo kabáty, které mají úzké rukávy. A vždycky jsem zápolila s tím, co si obléct pod ně. V triku mi byla zima a svetr jsem do těch rukávů nenacpala. A když jo, tak mi to nebylo příjemné a ani to nevypadalo hezky. A díky tomu, že tento svetr/rolák má kratší rukáv, který nemusím někam cpát, a zároveň skvěle zahřeje, se stal mým naprostým podzimním musthave kouskem v šatníku. A co na něj říkáte vy?


P.S.: Taky se často setkáváte s frází, že hnědá a černá nejdou k sobě? A taky to absolutně nechápete? 🖤🤎😄


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Autumn vibes

bottom of page