Doufám, že jste si první měsíc tohoto roku užili a že vás stále neopustila naděje, že tento rok bude lepší, než ten minulý. Já osobně tento rok odstartovala čtyřmi skvělými produkty, o které se s vámi chci dneska podělit.

Knížka: Pekárna v Brooklynu od Julie Caplinové
V listopadovém díle oblíbenců jsem zmiňovala knížku Kavárna v Kodani a dalo by se říci, že Pekárna v Brooklynu na ní navazuje, ale není potřeba číst nejdříve Kavárnu v Kodani. Vystupuje zde totiž několik stejných postav. Ale co se týče přímo knihy Pekárna v Brooklynu, naprosto jsem se do ní zamilovala. Poklidný, útulný a romantický příběh Sophie, která se pracovně vydá do Brooklynu. Během čtení knihy jsem se dokázala perfektně vcítit do situací, které Sophie prožívá, a naprosto ve mě vzbudila touhu odcestovat do New Yorku a poznat Brooklyn i Manhattan na vlastní kůži. Pokud se do této knížky začtete zabalení v dece a s horkou čokoládou poblíž, nebude vám nic chybět.
Sehnat ji můžete zde, nebo v jiných knihkupectví.

Krém na ruce Ziaja Kozí mléko
Tento krém jsem dostala pod stromečkem a jsem z něho unešená. Velmi rychle se vstřebává, ruce jsou po něm krásně heboučké, vyživené a nelepí! I když je z kolekce Kozí mléko, nemusíte se bát, že by voněl po kozím mléku. Má takovou klasicky mýdlovou vůni, ale mně osobně to nevadí, dokonce mi to i vyhovuje. Používám ho opravdu denně, kdykoliv pociťuji potřebu, klidně i při práci na noťasu, protože se rychle vstřebává a nezanechává mastné otisky. Stal se z něj takový můj "must have" do kabelky.
Sehnat ho můžete zde.

Anti-aging sérum
Toto sérum s Manufaktury jsem si zamilovala ihned. Obsahuje vřídelní sůl, růžovou vodu a olej, kyselinu hyaluronovou, koenzym Q10 a mnoho dalšího. Aplikuji ho 2x denně, ráno i večer po vyčištění pleti. Pleť krásně hydratuje a regeneruje, nelepí a krásně voní po růžích. Aplikuje se velmi pohodlně kapátkem a stačí malé množství na pokrytí celého obličeje i dekoltu. Opravu, nemám co vytknout. <3
Sehnat ho můžete zde.

Čokoláda Lindt Excellence - Intense orange
Pokud jste taky takoví milovníci sladkého (a hlavně čokolády), rozhodně musíte vyzkoušet tuto hořkou čokoládu s kousky mandlí a pomerančovou šťávou. Hořká čokoláda sice není tolik oblíbená, jako mléčná, ale když se smíchá hořká čokoláda s chutí sladkého pomeranče, nemá to chybu. Stal se z ní můj nejoblíbenější zdroj serotoninu (hormonu štěstí), ať už při učení, práci nebo koukání na film.
Sehnat ji můžete zde, nebo ve většině supermarketů.

Doufám, že jsem nezněla moc jako Horst Fuchs v teleshoppingu, a že jste opět načerpali dostatek inspirace. Na další díl Oblíbenců se můžete těšit na konci února.
*nesponzorováno
Pac a pusu, Katy
Comments