top of page
  • Kateřina Jechová

Frank, můj nejlepší kamarád přes podzim a zimu

V článku Podzime, miluji tě! jsem zmínila, že k mým malým podzimním radostem rozhodně patří koupení si horké kávy po cestě do školy, která mi příjemně hřeje ruce v těch chladných podzimních ránech. Samozřejmě, ruce není potřeba zahřívat jenom na podzim, ale i v zimě. A tak bych vám ráda představila mého milovaného kamaráda od značky Frank Green, který mi pomáhá šetřit životní prostředí a zároveň vypadá naprosto skvěle.



Frank Green je Australská značka, která v roce 2013 přišla s naprosto skvělým nápadem. Ve zkratce - vytváří termohrnky a lahve. Jasně, asi to není nic převratného, ale jejich filozofie přilne k srdci každému milovníku naší planety a designu.


  • Svého Franka si můžete navrhnout podle vlastního vkusu. Vyberete si velikost, materiál a nakonec barvu. Možností barev je spousta, protože se dělí na 3 části - tělo, víčko a tlačítko. (Každá část může mít jinou barvu.)

  • Šetříte přírodu. Za pouhých 15 použití vyrovnáte dopad na životní prostředí, který byl zapotřebí k vytvoření vašeho Franka.

  • Je 100% recyklovatelný.

  • Ušetříte! V některých kavárnách dávají slevu, pokud si na kávu s sebou přinesete vlastní kelímek. (Stačí se zeptat u obsluhy.)



Ráda bych upozornila, že toto není sponzorovaný článek. Tento termohrníček jsem si natolik zamilovala, že jsem se o něj musela podělit se světem. Samozřejmě, ať už si koupíte termohrnek od jakékoliv značky, určitě tím efektivně přispějete ke snížení množství odpadu. Kéž bychom to dělali všichni. :)


Toto byly moje další barevné návrhy, mezi kterými jsem se rozhodovala. (Ještě jsem uvažovala nad čistě bílým a čistě černým.) Stejně si myslím, že si za pár měsíců objednám ještě jeden větší na letní frappé. :D Schválně mi do komentářů dejte vědět, který byste si vybrali vy. :)


Webovky, kde se můžete dozvědět více nebo si svého Franka rovnou sestavit a objednat:

 

Taky si do kavárny s sebou nosíte vlastní termohrnek? Napište mi do komentářů od jaké značky a jak vám vyhovuje. Budu se těšit!


*nesponzorováno


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page