top of page
  • Kateřina Jechová

Momenty VI.

MOMENT I.

Zrovna jsem se vrátila z plaveckého bazénu. Byla jsem si zaplavat po pár letech a myslím, že z toho bude můj nový koníček. Miluju ten pocit, když mě voda nadnáší. Jak zapojuju celé tělo, abych se dostala na druhou stranu bazénu. Po plavání se cítím uvolněná a plná energie. Tak se cítím po málokterém sportu. A ta vůně chlóru? Jo, to můžu. :D



MOMENT II.

Po 6 hodinách ležení v posteli a 5 hrnků heřmánkového čaje jsem sebrala sílu na usednutí ke stolu a sepsání tohoto Momentu. Uvědomuju si, že jsem si ten Covid doslova a do písmene přitáhla. Poslední týden jsem den co den myslela na to, že v mém okolí není téměř nikdo, kdo by neprodělal Covid, jako já. Byla jsem na sebe pyšná, že jsem ho ještě nechytla, ale právě díky tomu vědomí, jsem se začala o to víc bát, abych ho nechytla. V myšlenkách jsem se hrozně upnula na vlnu "nechci chytnout covid, nechci chytnout covid" a přitom mi ani nešlo o to, abych nebyla nemocná, ale spíš o to, abych si nepokazila tu bezcovidovou éru. :D Jsem to ale blbec. Teď je mi úplně jedno, že jsem si tu éru přerušila, chci být jen zdravá.


MOMENT III.

Je krásný jarní (pocitově letní) den, a tak jsem se zabalila do deky a sedla si na terasu s noťasem. Sluníčko hřeje, ptáčci zpívají a já si zabalená v dece vychutnávám čaj. Byť je 22 stupňů, pomalu se dostávám z nemoci a nechci to podcenit. Původně jsem si chtěla pustit seriál, ale nechci narušit zvuky přírody, a tak jen sedím, vnímám všechno kolem a sepisuju tento moment.


MOMENT IV.

Že Ikea prověřuje vztahy je známý fakt. A i proto jsem ráda, že my tímto testem prošli. Tak trochu. :D Tom byl v Ikei poprvé, takže především showroomy byly pro něj něco velmi zajímavého. Mně osobně baví Ikeu procházet, ale tentokrát to bylo jiné. Být tam s Tomem, vybírat si věci do NAŠEHO domova, plánovat místnosti a sem tam se neshodnout na tvaru stolku, bylo skvělé. Neumím to popsat, ale chvílemi jsem cítila obrovskou vděčnost, že spolu můžeme takto plánovat.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Momenty III.

Momenty IV.

Momenty V.

bottom of page