top of page
  • Kateřina Jechová

Moje nehty za uplynulý půlrok

Za uplynulých 6 měsíců (červen - prosinec 2021) se moje sbírka fotek opět rozrostla, a tak jsem se rozhodla vám ji opět ukázat. (První díl najdete tady.) Jedná se o gelové nehty, které mi dělá moc šikovná nehtařka z Hradce Králové. Všechny nehty jsem si nechala udělat na přání, takže některé jsou lepší, některé horší. 😄 Občas jsem jen experimentovala a jindy šla na jistotu. Tak jdeme na to!



Jednoduchý, hezký, roztomilý. Klidně bych si dala znovu. 😄



Tyhle nehty jsem naprosto milovala. Třpytivé laky má snad každá nehtařka, ale ta moje má edici "Diamond," která na sluníčku vypadá naprosto božsky. Na fotce ty třpytky nikdy moc nevynikly, ale v realitě to byla naprostá paráda.



Opět jednoduché, roztomilé, s malinkými kytičkami. Znovu bych si je asi nedala, ale to jen proto, že se mi hrozně rychle okoukaly. 😄



Opět lak z edice "Diamond," jen v jiné barvě a focený ve stínu. Předtím byl odstín do zlato-béžova, tenhle je zas do šeda. Zároveň tohle byly nejdelší nehty, co jsem si za poslední půlrok nechala udělat. Miluju krátké nehty, takže tady jsem se celkem odvázala. 😄 A nechala jsem si dát opět tyto třpytivé, protože jsme za pár dní odjížděli do Provence, a chtěla jsem, aby se mi u moře hezky blýskaly. 😄



Tyto nehty považuju za největší pokus - omyl. Vymyslela jsem si je sama a říkala si, jak to bude vypadat pěkně. Jako není to úplně špatný, viděla jsem i mnohem horší, jen jsem se celou dobu nemohla zbavit pocitu, že je mám špinavý. 😄 Ty třpytivé proužky u lůžka mě moc neuchvátily.



Při projíždění Pinterestu jsem neustále narážela na takovýto styl nehtů, a hrozně se mi to zalíbilo. Tak jsem je vyzkoušela a byla jsem nadšená. 😊 Po týdnu mi sice začala vadit ta jejich délka, ale po designový stránce jsem byla nadšená.



Hnědé se třpytkami. No jo.. celá já. 😄 Tyhle jsem vymyslela z fleku a moc nad tím nepřemýšlela, a ve výsledku to dopadlo celkem dobře. 😊 Jednoduché, elegantní.. co víc si přát.



Zjistila jsem, že k té nehtařce chodím už rok, a že jsem si u ní ještě nenechala udělat čistě jednobarevné nehty, které by se neblýskaly až za roh. 😄 Tak jsem to rovnou napravila touto sytě rudou, která mi přišla naprosto kouzelná a sexy.



Tyto považuju za nejvíc povedené a ideální na podzim. Už v minulém článku jsem zmiňovala, jak si užívám podzimní nehty, a když jsem si minulý podzim nechala udělat trochu extravagantní, rozhodla jsem se, že to zkusím i letos. Jen jsem ubrala na sytosti barev a celkově to trochu zjemnila. Myslím, že se povedly. Co na ně říkáte? Jediné, co mi časem začalo vadit, byl jejich matný povrch. Jsem zvyklá na lesklé nehty a ten mat mi malinko vadil. 😄 Na druhou stranu si myslím, že k tomuto vzoru ten mat sednul víc.



Tyto nehty se mi líbily opravdu hodně, ale nešly mi hezky vyfotit. 😄 Nevím, čím to je, ale na fotce se mi nelíbí tolik, jako v realitě. Každopádně nápad na takové "ombré," kdy na malíčku začínala tmavě hnědá a postupně se to zesvětlovalo do čistě bílý, se mi moc líbil.



A tyto nehty jsem si nechala udělat na Vánoce. 😊 Opět z kolekce "Diamond," jen je škoda, že nemám kvalitnější fotku, kde by bylo vidět, jak se třpytí. Každopádně vám sem dolů nahraju video, kde by ta krása už mohla být vidět. 😊



Tak snad se vám moje sbírka líbila. 😊 Schválně mi dolů do komentářů napište, které se vám líbily nejvíc.


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page