top of page
  • Kateřina Jechová

Moje nehty za uplynulý.. no, jak to šlo

Ano, salóny jsou zavřené, a dámy, které mají své přirozené nehty divné a tenké jako papír (jako já), celkem trpí. Ale jelikož je focení nových nehtů hned, co odejdu od nehtařky u mě tradice, vytvořila jsem si už takovou sbírku, kterou vám tady dneska ukážu. Jak dlouho jsem tuto sbírku vytvářela? Upřímně, ani nevím. Odhaduju necelý rok.



Na podzimní nehtíky se vždycky těším asi nejvíc za celý rok. Zemité a teplé barvy mi jsou ze všech nejbližší (například tmavě zelená, hnědá, béžová, hořčičná, tmavě rudá,..) a tak se každý rok moc moc těším, jak se u nehtařky vyblbnu. Bohužel jsem za poslední podzim stihla jen dvoje nehty. Ale aspoň něco. :)



Klasický, jednoduchý a elegantní babyboomer. <3



A toto jsou moje druhé podzimní nehty, u kterých jsem se víc jak vyblbla. První den jsem se nemohla rozhodnout, jestli je to "moc," nebo jestli je to "tak akorát". Ale rozhodla jsem, že na podzim byly supr čupr.



Decentní přirozená barvička s motivem Jin a Jang. Tak to vypadá, když až moc projíždíte Pinterest. :D



Z této barvy jsem byla úplně na větvi. Bohužel mi ji nešlo dobře vyfotit a na každém světle vypadala totálně černá. Ve skutečnosti byla tmavě modrá (malinko do tyrkysova) a se zlatými detaily to bylo naprosto super.



Tyto nehty mi přišly, že byly naprosto stvořené pro mě. Nádherná čokoládově hnědá, třpytky a samolepka Louis Vuitton. (Jakoby.. na značky si až tak nepotrpím, jen se o ně zajímám, ale tady mi prostě přišlo, že to tam zapadlo.)



Sbírku zakončím touto krásnou stříbrnou Francií. Byla jsem z ní fakt nadšená. První dny jsem furt chodila za přítelem a nadšeně mu strkala nehty před obličej se slovy: ,,Hezký, coo?" a on vždy: ,,Jo, krásné, ale viděl jsem je tak 20x. Za poslední hodinu." :D No co? Musela jsem se někomu pochlubit. :D


 

Doufám, že se opatření brzy zmírní, salóny otevřou, a že bude svět zase o kousek lepším místem. Protože snad každá holka miluje ten pocit, když má čerstvě udělanou manikúru. :3


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page