top of page

Jihočeská káva s osmiletou tradicí | NEBE-SKY

Ráda bych vám dneska představila českou pražírnu, která nadchne každého milovníka poctivé a kvalitní kávy.




V jihočeských Prachaticích již v roce 2012 upražili první dvoukilovou várku kávy. Dva roky na to otevřeli kavárnu Nebe a poskytli nám ochutnat jejich poctivou práci. V roce 2017 si pořídili novou pražičku a tím pozvedli zpracování zelené kávy na nejvyšší úroveň a my si ji teď můžeme dopřát v pohodlí domova.


,,Děláme kávu pro Vás. Nejdůležitější pro nás je, abychom Vám nabídli to nejlepší, co umíme. Záleží nám na kvalitě. Záleží nám na všech detailech. Každým kouskem naší poctivé práce skládáme střípky do mozaiky konečného produktu. S naším produktem musíme být sami spokojeni, abychom Vám jej byli schopni nabídnout. A vaše spokojenost je to, co naší práci dává smysl a co nám dělá tu největší radost."


Na jejich e-shopu najdete kávu z nejrůznějších koutů světa. Brazílie, Burundi, Cuba, Ethiopia, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costarica, Mexico a Peru. Také zde můžete zakoupit 100% robustu z Indie (co je to robusta se dozvíte zde v jejich článku), bezkofeinovou 100% arabicu nebo také nejrůznější příslušenství jako kávovary, mlýnky, french pressy apod.



Pokud vás tato pražírna kávy zaujala, a já věřím že ano, mám tady pro vás 15% slevu při nákupu na jejich e-shopu. Stačí při objednávce zadat kód:


KATY15

 

Pokud jste také milovníci kvalitní kávy, věřím, že si ji oblíbíte tak, jako já. Mně osobně nejvíce nadchla 100% arabica z Brazílie a Hondurasu z jejich sekce Premium line.


*sponzorováno


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Děkuji za odeslání! Nyní vám přijde info mail pokaždé, když vyjde nový článek. Nezapomínejte kontrolovat hromadnou poštu!

Snímek obrazovky 2023-06-06 v 21.18.57.png

Sledujte mě na sociálních sítích

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • Pinterest

© 2023 by Kateřina Jechová. Proudly created with love.

bottom of page