top of page
  • Kateřina Jechová

Inspirace : kuchyně

Tak tu máme opět první článek k nové kategorii. Protože jich je asi málo nebo co. Ale jelikož spousta mých vrstevníků si pořizuje, zařizuje a renovuje své domovy, a jelikož mě to taky čeká, rozhodla jsem se tuto kategorii vytvořit. Můžete se těšit na nejrůznější články s inspirací na vybavení bytu + se sem chystám přidávat články i o mém stěhování a zařizování bytu. Na to si ale ještě počkejte...


Dneska vám ukážu několik fotografií kuchyní, které mi jsou stylem velmi blízké, jsou nadčasové a prostě krásné. Tak jdeme čerpat inspiraci.



Při výběru kuchyně, nábytku a vlastně všeho, se chci držet zemitých tónů, které se mně osobně líbí snad nejvíc. Černá, bílá, hnědá a tmavě zelená. Nesmím ani zapomenout na dřevo, které podle mě přidá každému interiéru přírodní a cozy atmosféru, a dodá geometricky přesnému interiéru trochu té asymetrie.


Obecně se mi moc líbí tmavé kuchyně. Mají svoje kouzlo. Ovšem do našeho budoucího bytu budeme muset zvolit něco světlejšího, protože tam nebude moc místa a černé kuchyně opticky zmenšují prostor. Ale vložila jsem je sem, abyste se mohli pokochat se mnou. :)



Dřevěný jídelní stůl bude pro mě pravděpodobně podmínkou. A tmavě zelené židle? Joo, to můžu. :D Obecně kombinace dřeva a tmavě zelené je svým způsobem uklidňující. Ale zase odcamcať pocamcať, ať si pak doma nepřipadáte jak v lese (pokud to teda není účel). :D



Zlaté detaily. Obecně se mi líbí víc, než ty stříbrné nebo rosegold. Samozřejmě záleží i na zbytku kuchyně/bytu/domu. Ale mně je už teď jasné, že budu mít zlaté doplňky po celém bytě (ale opět odcamcať pocamcať).



Vybírání nádobí pro mě jednou bude šííleně těžký. Nemůžu se totiž rozhodnout, jestli volit naprosto jednoduché bílé nádobí, které bude vždy vypadat uklizeně, čistě a narovnaně, nebo sáhnout po něčem výraznějším, co ozvláštní každé jídlo a rozehraje kuchyň barvami. Možná vám toto zní jako zbytečnost, ale já věřím, že to bude tvořit celkový dojem kuchyně i jídelního stolu.


 

Doufám, že jste se pokochali jako já, a že jste načerpali nějakou tu inspiraci, ať už zrovna zařizujete svoje bydlení, renovujete nebo o něm prozatím jen sníte.


Jaký styl kuchyní se líbí vám? Co ve vaší kuchyni jednou nesmí chybět?


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page