top of page
  • Kateřina Jechová

Druhá z mnoha | JW PEI

Krásný pátek! Tak tu máme druhý článek, který by se dal zařadit do kategorie fashion. Musím se přiznat, že dost váhám nad zavedením této kategorie, ale nejsem si jistá, jestli by vás moje typy na outfity zajímaly. Určitě napište dolů do komentářů, jestli by vás to zajímalo, a případně bych mohla na toto téma vydávat víc článků. :) Ale teď už k dnešnímu článku!


V oblíbencích za listopad 2020 (tady), jsem zmiňovala kabelku od značky JW PEI, kterou jsem si tenkrát moc oblíbila a nadšenost do dneška neopadla. Kvalitou i vzhledově jsem z ní nadšená, a tak jsem se rozhodla objednat od stejné značky ještě jednu. Po týdenním a extrémně těžkým rozhodování jsem se rozhodla pro tuto tmavě zelenou z kolekce Fae.



Došlo mi totiž, že ještě nemám žádnou malou a "nepraktickou" kabelku do ruky (tento fakt jsem už po pár minutách od rozbalení vyvrátila). Malá je v každém případě, ale bála jsem se, že bude nepraktická na nošení, protože se furt musí nosit v ruce. Ovšem po rozbalení jsem zjistila, že k ní dávají i dlouhý popruh. Takže situace částečně zachráněna. Proč částečně? S dlouhým popruhem se mi nelíbí. :D Každopádně jsem ji vytáhla na nákupy a už po chvilce se mi potvrdilo, že až tak nepraktická není. Když si ji zaháknete za ruku, skoro ani nevíte, že ji máte.


Sako/kardigan: H&M | Košile: C&A | Jeany: po mamince :D | Polobotky: Vasky


Asi si říkáte, proč jsem si vybrala zrovna tmavě zelenou. A vysvětlení je jednoduchý. Vybrala jsem si totiž 4 "signature barvy" (4 barvy které vám sluší a zároveň k sobě ladí) a v nich nakupuju většinu oblečení a doplňků. Je to skvělý nástroj, jak mít šatník plný věcí, které se k sobě hodí. A jelikož se můj šatník skládá hlavně z hnědé, béžové, bílé a tmavě zelené, měla jsem při výběru kabelky jasno. Chtěla jsem tmavě zelenou, protože umí outfit zvýraznit a i když je to méně obvyklá barva, tak mám plný šatník oblečení, které k ní můžu vytáhnout.



Nebudu lhát, kalifornskou značku JW PEI jsem si zamilovala. Jejich styl mi sedí, ceny jsou dostupné, a i když si kabelku objednáváte až z Los Angeles, dorazí za 14 dní.




Tak toto je moje druhá a rozhodně ne poslední kabelka od značky JW PEI. Chtěla bych si objednat ještě nějakou z kolekce Carly nebo Lilian (možná oboje :D), ale prozatím si myslím, že mi tato bude stačit a že ji unosím až až. No, jsou prostě skvělý. <3


 

Pokud taky máte kabelku od této značky, určitě se pochlubte dole v komentářích. Jakou máte a jak jste s ní spokojení? :)


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page