top of page
  • Kateřina Jechová

Green & brown stole my mind

Tak tu výjimečně máme anglický název. Protože zkuste si pro tenhle článek vymyslet český nadpis, aby zněl dobře... 😄 Každopádně.. za posledních pár dní, když jsem si rovnala šatník, mi došlo, že jsem hnědou a zelenou (zejména tmavě zelenou) naprosto posedlá.



Miluju zemité tóny a úplně nejbližší mi je hnědá v kombinaci se zelenou. Nemyslím tím zelenou jako je zvýrazňovač nebo trávník, ale buďto sytě tmavou, světle pastelovou nebo khaki (ta ale jak na čem). V módě mi tato kombinace přijde univerzální a elegantní, zvlášť se zlatými doplňky. A v interiéru ve mě evokuje nadčasovost, útulnost a malilinko kubismus, pro který mám slabost.


Nejen, že je můj šatník plný hnědých a zelených odstínů, ale i když si v hlavě předběžně představuju náš byt, vidím ho přesně v těchto odstínech. Kuchyň do hněda a béžova, jídelní stůl i konferenčák z masivu. Sedačku bych chtěla zelenou, ale to asi neprojde u Toma. 😄 A květináče s dekoracemi sem tam zelené, sem tam zlaté.


Když mi bylo tak 13 let, hrozně jsem milovala kombinaci fialové a žluté. Teď už to je na mě moc punkový... ale já jsem tenkrát byla celá moc punková. 😄 Teď je fialová snad jediná barva, kterou fakt nemusím.


Jakou oblíbenou kombinaci barev máte vy? A kterou barvu naopak vůbec nemusíte?


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page