top of page
  • Kateřina Jechová

Výročí v Olomouci | Privátní wellness, Entrée a bobová dráha

Pokud mě sledujete na instagramu, mohli jste zaregistrovat, že jsme s přítelem na začátku října oslavili dvouleté výročí. A to bych nebyla já, kdybych ho něčím nepřekvapila. Takže jsem ho naložila do auta, a neřekla mu, kam jedeme, dokud jsme tam nedojeli. :D



Všimli jste si těch skleniček s proseccem? To byli teprve první z mnoha. :D


Po 2,5 hodině jízdy jsme dorazili do cíle naší cesty - Olomouc, Nutrend World. Proč jsem vybrala zrovna Nutrend World? No jednak jsem tam byla ubytovaná před rokem na teambuildingu od mojí práce, takže jsem věděla, co čekat. Taky jsem si naprosto zamilovala interiér této budovy a hlavně pokojů. (Můžete posoudit na fotkách níže.) No a v neposlední řadě jsem chtěla mě a mému příteli zařídit privátní wellness, který je v Nutrend World naprosto skvělý.


Zarezervovala jsem nám Buddha Spa Room na první večer našeho pobytu. A jelikož jsme si dali pozdní večeři, na které jsme se totálně přejedli, dorazili jsme do našeho luxusního wellness pokoje ve stylu "za 5 minut rodím". Oba. A to tam na nás čekalo další občerstvení a lahev prosecca. Ale my to všechno zlikvidovali, žejo...



Další průběh našeho víkendu jsem moc neplánovala, abychom se mohli rozhodnout na místě, co chceme podniknout. Takže jsme hned po snídani vyrazili zpátky do dětství, a navštívili bobovou dráhu v Hlubočkách (kousek od Olomouce).


Na náměstí v Olomouci jsme sehnali originální vydání Dobyvatelů ztracené archy od Stevena Spielberga za 40Kč, k obědu si dali Olomoucké tvarůžky a vydali se do ZOO. V olomoucké ZOO jsme byla poprvé a neuvěřitelně mě nadchla. Je to vlastně taková procházka lesem, jen občas zalezete do pavilonu. Úplný balzám na duši. :3


Když jsme se večer vrátili do našeho krásného pokoje, čekala tam na nás další lahev prosecca, jakožto dárek od hotelu. Tu jsme zlikvidovali během dvou dílů Harryho Pottera.



Třetí a poslední den jsme si už zabalili kufry a vyrazili domů. Po cestě jsme ale měli ještě jednu naplánovanou zastávku - restaurace Entrée. Pokud znáte Přemka Forejta (nejčastěji ho lidé znají z MasterChefa), tak toto je jeho restaurace. O tomto zážitku chci napsat samostatný článek, takže prozatím nebudu více prozrazovat, a vy se můžete těšit. :)

 

No a takhle jsme oslavili naše druhé výročí. <3 Více fotografií a videí z tohoto víkendu jsem uložila na svém instagramu do výběru stories "olomouc".


*Not sponsored


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page