top of page
  • Kateřina Jechová

Výběr sedačky | co u nás hrálo hlavní roli?

Hledání ideální sedačky bývá často zdlouhavé, protože je na trhu opravdu velká nabídka. Pro nás to naštěstí nebylo tak těžké, protože se náš výběr zúžil jen na jednoho výrobce. Firmu JECH s.r.o.


Posledních 7 měsíců, co sedačku máme doma, jsem neustále váhala, jestli o ní napsat článek. Hlavně proto, že nechci, aby působil jako reklama. Pokud mě znáte, tak to víte, pokud ne, mohli jste si spojit název firmy s mým příjmením. Firmu JECH založil můj taťka. Takže pro nás je naprostý nesmysl, pořídit si sedačku od někoho jiného. Tento článek tedy prosím nevnímejte, jako že prodávám výrobky z rodinné firmy, ale jako obecné představení a inspiraci, kdybyste také sháněli novou sedačku.


web: jech.cz


Já osobně mám moc ráda, když je sedačka výrazným prvkem v interiéru. Barva i design sedačky vytváří atmosféru domova. Jednou bych ráda měla velikou sedačku potaženou hnědou kůží, ale do našeho momentálního bytu jsem se rozhodla dát co nejvíc univerzální, kvalitní, praktickou a nadčasovou sedačku. Hlavně proto, že tento byt půjde časem do podnájmu.


Hlavní kritéria zněla:

  • úložný prostor

  • rozkládací (kdyby přespávala návštěva)

  • univerzální barva

  • nadčasový vzhled


Téměř ihned jsme měli dva favority. Model Tiffany a Levi. Víc se nám asi líbil model Levi, ale protože nemá úložný prostor, zvolili jsme Tiffany.



Navolili jsme si velikost sedačky tak, aby nám seděla do prostoru. Potah jsme zvolili béžový (oparu-03), aby zesvětlil interiér + se k němu lépe ladí jiné barvy. (Původně jsme chtěli zelenou sedačku, ale protože bychom museli celý byt ladit do zelena, zvolili jsme tuto praktičtější verzi.) Nožičky jsme zvolili dřevěné (OB 70) v černé barvě (protože i kuchyň máme béžovo-černou). Pak jsme jen doplnili 2 podhlavníky a objednávka byla hotová.


Kdybyste si chtěli navrhnout vlastní sedačku, můžete využít 3D konfigurátor, který vám sedačku rovnou i nacení.


Pokud vás zajímají i další věci z našeho obýváku, počkejte si na samostatný článek. Ještě nám tam kupa věcí chybí, ale jakmile bude kompletní, určitě se o to s vámi podělím. :)


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page