top of page
  • Kateřina Jechová

Podcasty, které poslouchám a miluju

Podcastům jsem podlehla od začátku února. Nastoupila jsem do práce, ve které můžu během celé směny mít na uších sluchátka, a tak jsem se zaposlouchala do nerůznějších podcastů, a některým z nich i naprosto podlehla. Je jich celkem dost, takže vám sem hodím náhledové obrázky, ale o všech se tu vypisovat nebudu. Bylo by to velmi dlouhé a asi by to ani nikdo nečetl. 😄 Každopádně každý podcast, který má níže vložený úvodní obrázek, vám z celého srdce doporučuji. 😊 Tak jdeme na to.



Forbes

Forbes je podle mě jeden z nejlepší podcastů o ekonomice, podnikatelích i investicích. Odebírám sice i časopis Forbes, ale jejich podcast mi přijde jako skvělý doplněk pro ty, kteří chtějí vědět ještě víc. Takže když mám zrovna jiné povinnosti jako úklid, řízení auta apod. u kterých není možné si číst, pustím si tento podcast a mám díky tomu pocit, že jsem stále v obraze.


Vyhonit Ďábla

Tento podcast spousta z vás určitě zná, nebo jste o něm alespoň slyšeli. Pokud ne, tak nevím, kde žijete. 😄 Dvě mladé holky, které rozebírají témata, která jsou ve společnosti tabu. Sexualita, intimita, tělesná přirozenost apod. Doporučuju všem!


Espresso English

Jeden z mých nejoblíbenějších podcastů na procvičení angličtiny. Epizody mají 2 - 10 minut, takže nezaberou moc času. Mně to vyhovuje, protože když poslouchám podcast v angličtině moc dlouho, po nějaký době přestanu vnímat a často se musím vracet. 😄



Brain We Are

Když mám náladu si rozvíjet vědomosti o mozku, mysli, biohackingu a celkovém fungování těla, vždy si pustím kluky z podcastu Brain We Are. Vedou velmi zajímavé rozhovory, jejich hlasy se příjemně poslouchají a vždy se cítím zase o něco chytřejší. 😄 Jeden z nejlepších podcastů o seberozvoji.


Opravdové Zločiny

Asi můj úplně nejoblíbenější podcast. Holky mají velmi příjemné hlasy a naprosto skvěle vypráví příběhy. Pokud se vyžíváte v krimi a zločinech, tohle vás určo nadchne. Já tomu úplně podlehla a během 2 týdnů si poslechla 90 dílů. :D


Jaké podcasty máte rádi vy?


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page