top of page
  • Kateřina Jechová

Photo Diary | March 2022

Tak tu po opravdu dlouhé době máme nový díl Photo Diary. Tentokrát za uplynulý březen 2022. Zjistila jsem totiž, že za březen už mám v mobilu více fotek, ze kterých by i něco mohlo vzniknout. Celkem jsem se divila, protože březen byl pro mě hlavně pracovní, ale zjevně to byl lepší měsíc, než jsem čekala. :D




Přišlo jaro. Nejen podle kalendáře, ale také počasím. Svítilo sluníčko, oteplilo se a všechno se probouzelo. I já. Nejlépe se vstává, když do ložnice svítí paprsky východu slunce. No prostě balzám na duši. :3



V březnu jsem u nehtařky zvolila nesmrtelnou klasiku. Krátké, jednoduché, přirozené. Když nevíte coby, tohle je jistota.



Taky se mi poprvé v životě podařilo něco vyhrát! Vyplnila jsem dotazník, který šel do slosování. A výhra padla na mě! Poukázka 500Kč na nákup v Zootu. Díky tomu mám doma 2 parádní svetry.



Tichá demonstrace na podporu Ukrajiny. Toto bylo úplně poprvé, co jsem se nějaké demonstrace zúčastnila. Hlavně proto, že jsem vždycky byla názoru, že hromadné stání na jednom místě nikdy nikoho nespasilo. Ale můžeme projevit podporu jinak? (Omlouvám se za špatnou kvalitu fotky, jinou nemám.)




Za březen jsem s Tomem taky hodně jedla. :D Hotdog nahoře je z restaurace Chilli táta, a spodní foto je z EB Diners. Oboje v Hradci Králové.





Tom měl fotbalový zápas u Chlumce nad Cidlinou, tak jsme to propojili s pěkným výletem na zámek Karlova Koruna. Tento zámek z mého blogu už znáte. Je to moje srdcovka.




Výhledy nad Náchodem. :)



Na jeden den se mi divně zbarvil ukazováček. :D Ale už cajk.



Navštívila jsem show/přednášku od holek z podcastu Vyhonit ďábla. A bylo to naprosto super! Kopec srandy i odvážných, ale důležitých témat. Pokud budu mít příležitost, rozhodně se opět dostavím. :)




A co se týče sportu, jsem byla v březnu nejaktivnější od začátku roku. Oblíbila jsem si totiž plavání. Nevím, jak mě to napadlo nebo co mě to popadlo, ale prostě jsem se zvedla a šla plavat. A hrozně mě to chytlo! Chodím teď plavat 3-4x týdně a furt mi to nestačí. :D


Pac a pusu, Katy


0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page