top of page
  • Kateřina Jechová

Jaro na zámku Karlova Koruna

Pokud mě sledujete na Instagramu, jistě víte, že jsem na zámek do Chlumce nad Cidlinou zavítala už vícekrát. Přesněji 2x, ale mám v plánu tam zajet ještě jednou v blízké době. Protože je to dokonalé místo na jarní procházku.


Když jsem nějak v 19 letech přemýšlela, kde bych jednou chtěla mít svatbu a prohlížela si svatební katalog, opravdu moc mě zaujala fotografie tohoto zámku. Vygooglila jsem si spoustu jeho fotek exteriéru, interiéru a zámecké zahrady. Nejvíce mě ale uchvátil mramorový sál, ve kterém se konají krásné obřady, ale také hostiny. A já v tu chvíli hned věděla, že toto bude velký favorit při hledání místa, kde si se svou drahou polovičkou řekneme své ANO. A nebo taky ne, žejo... Stát se může všechno. :D



Ale je brzo střílet špunty. :D Zásnuby se prozatím nekonají. I když se toho dne nemůžu dočkat, asi jako skoro každá holka, ještě je na to čas. Ke všemu chci svatbu bez roušek a je jedno, jestli budu muset čekat 3 roky. (4 a víc nevím, nevím... První dítě chci do 25 let. :D)


Okay, svatební a tématem nesouvisející okénko zavřeme, a jdeme se pokochat krásným zámkem Karlova Koruna.



20 stupňů, sluníčko, prázdno a klid. Krása.



Bohužel se kvůli vládním opatření nedá jít dovnitř. Takže prohlídka nebyla kompletní, ale já se sem určo ještě vrátím. A hoodněkrát.



Ty kalhoty nejsou špinavé... :D To je stín.



I když tohle vypadá jako jasná póza, sledovala jsem pávy. :D


 

Pokud někdy budete mít cestu kolem, rozhodně sem zajděte na procházku. Čiší tady všudypřítomná romantika, klid a pohádková atmosféra. Tak už jen doufám, že se zámek brzo otevře a budeme se moct pokochat i zevnitř.


P.S.: Za fotky moc děkuju kamarádce Klárce. :)


Pac a pusu, Katy

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page