top of page
  • Kateřina Jechová

Skřipce - must have letošního jara

Na začátku každého jara mám tendenci začít vymýšlet mojí novou posedlost. Během zimy je můj šatník v zimním spánku. Moc se nerozrůstá a já ani nemám náladu vymýšlet něco spešl. Nevím, jestli to tak mám jenom já, ale jakmile začne být ve vzduchu cítit jaro, začnu se prohrabovat šatníkem, vytřídím co už nepotřebuju nebo neunosím a vymýšlím nové zajímavé kombinace. Barev i jednotlivých kousků.


A úplně každé jaro si vymyslím novou posedlost, která mě chytne a do další zimy nepustí. Do teď si pamatuju, že na jaře 2020 jsem si oblíbila hnědou kabelku JW PEI a nosila ji úplně všude. Na jaře 2021 jsem si zase oblíbila bílou tvídovou bundičku. A letos? Letos jsem si v Lindexu koupila tyto 3 skřipce, a naprosto se do nich zamilovala.





Je to takový ten detail, který decentně oživí celkový dojem. Když nechcete mít jenom rozpuštěné vlasy, ale nemáte čas na přípravu spešl účesu (nebo ho neumíte jako já), stačí si skřipcem sehnout pár pramenů a hned vypadáte upraveně.


Vím, není to žádná novinka. :D Takto se skřipce nosí už několik desítek let, ale já jsem k tomu dospěla až teď. :D A narovinu - že to vypadá elegantně, ležérně a nadčasově?


Mimochodem... Nejvíc na větvi jsem byla z velikosti těchto skřipců. Vždycky jsem potkávala krásné skřipce, které byly moc malé nebo naopak moc velké. Tyto mají naprosto ideální velikost. Poberou a silně drží větší pramen vlasů, ale nevypadají oproti hlavě moc mohutně.



Tento bílý skřipec s motýlem naprosto miluju. Je tak roztomilý! :) A vypadá krásně snad s každou barvou vlasů. Co na něj říkáte?



Tento hnědý (respektive gepardí) skřipec je něco pro mě. Působí lehce staromódně, ale já se s takovýmto vzorem cítím sexy a svá. Mám se stejným vzorem i barvami hned několik slunečních brýlí, a krásně to k sobě ladí. Vypadá krásně především v tmavě hnědých vlasech jako mám já. (Na fotografiích je moje sestra.)



A na konec tu mám nejvíce univerzální ale neméně krásný černý skřipec. Má na sobě průhledné části, které ho dělají více originálním a zajímavým. Tím si myslím, že není co zkazit.


Co na ně říkáte?


Pac a pusu, Katy


*nesponzorováno

0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page